fbpx

Team

Marketing er en holdsport

Vi er teamet, der ønsker at være en del af din startopstilling. Vi tager ansvar for hele din digitale tilstedeværelse, og anses gerne som “marketingnørderne” i klubhuset, der altid møder op til kamp, hvad enten vi spiller i Aalborg, Esbjerg, Nyborg eller i Helsingør. Vigtigst for os er, at vi spiller vores medspillere frie, så I kan score, og så vi sammen giver tilskuerne en oplevelse, de kan fortælle videre og som modstanderne kan misunde.

Hvad?

Vi udarbejder din skræddersyede marketingplan, der involverer alt, du skal bruge for at få flere salgsvurderinger og fremvisninger af boliger.

Hvorfor?

Genkendelighed, personliggørelse og lokal tilstedeværelse blandt målgruppen er Alfa-Omega når sælgerne vælger deres ejendomsmægler.

Hvordan?

Vi tænker for dig, uden du skal tænke på os. Vi ønsker at være en integreret del af dit marketingteam og arbejder proaktivt for, at vi når målsætningen.

FREBIA

28 26 54 98
fredrik@frebia.dk
31 32 51 52
benjamin@frebia.dk
Marketing koordinator
thea@frebia.dk

Ofte stillede spørgsmål

Vi sørger for alt, der omhandler din online marketing. Hvad enten du ønsker hjælp til videoproduktion, Facebook, Instagram og Google annoncering, SoMe håndtering eller et nyt grafisk udtryk på dine kanaler, kan vi varetage alle processer og produktioner.

Nej, vi sørger altid for, at vores partnerskab er eksklusivt, og derfor samarbejder vi kun med dig i de postnumre, hvor du aktivt må søge salgsvurderinger.

Så længe placeringen af din afdeling ikke strider i mod vores loyalitetsprincip, så kan vi altid hjælpe med det, I ønsker.

Du skal vælge os, hvis vi er det rigtige match. Vores løsninger er ikke for alle, og I skal have viljen til at få en proaktiv samarbejdspartner ind i teamet.

Vi forventer, at du som potentiel samarbejdspartner har et højt ambitionsniveau og ligesom os, arbejder målrettet på at gøre jeres afdeling, til den mest synlige og genkendelige i lokalområdet.

Vi er specialister og har altid fingeren på pulsen. Vi har selv arbejdet med SoMe, annoncering, videoproduktion og grafik i flere år, og ved hvad det kræver, for at holde den røde tråd og skabe den personlige relation til målgruppen. Hvis ikke I synes, at vi er et match, kan samarbejdet opsiges med løbende måned til binding.

Loyalitet

Vi sørger altid for, at vores partnerskab er eksklusivt, og derfor samarbejder vi kun med dig i de postnumre, hvor du aktivt må søge salgsvurderinger.

Troværdighed

Troværdighed i partnerskabet danner grundlag for vores gode kunderelation. Af samme årsag binder vi dig ikke til lange, uoverskuelige aftaler, men i stedet lader vi resultaterne binde vores partnerskab sammen.

Book et møde

Vi er altid åbne for at tage et gratis og uforpligtende møde. Tryk for at se vores kalender.

Kontakt os

Skulle du have nogle spørgsmål til vores service, er du mere end velkommen til at kontakte os.