fbpx

Tilgang

Du er altid sikret en komplet digital strategi, der er skræddersyet til din ejendomsmæglerforretnings størrelse, målsætning og ressourcer. Herefter er der ingen begrænsninger i vores samarbejde, da du selv vælger, hvilke elementer I ønsker der håndteres internt samt hvilke elementer du ønsker outsourcet.

Ingen binding

Vi binder dig ikke til lange uoverskuelige aftaler, men i stedet lader vi resultaterne binde vores partnerskab sammen

Proaktiv tilgang

Vi er altid proaktive og sørger for, at din digitale strategi følger både bolig- og markedsføringsbranchens standarder og tendenser.

Forventninger

Du har forventninger til os, vi har forventninger til dig. Vores fælles succes afhænger af vores evne til at samarbejde – så lad os mødes på midten.

Sådan hjælper vi dig

"Vi er samarbejdspartneren, der tager ansvar for alle dine kanaler, og som ikke begrænser sig til kun at fokusere på dine annoncer, videoproduktion eller SoMe-aktiviteter isoleret. Vi sørger for hele din marketingstrategi - lige fra annoncering og SoMe samt contentplan- og produktion, så hele din digitale tilstedeværelse har den røde tråd"
Fredrik & Benjamin
Partners

Introduktion

Vi mødes fysisk eller online for at få en forståelse for din situation, afdække dine behov og lære hinanden at kende.

Tilgang - Baseline og strategi

Baseline og strategi

Vi opstiller din baseline og udarbejder en komplet marketingplan der involverer videoproduktion, annoncering, SoMe-aktiviteter og den grafiske stil med udgangspunkt i jeres behov og ressourcer. Herefter bestemmer I selv, hvad I vil håndtere i marketingplanen.

Tilgang - Content creation

Produktion

Vi mødes i dit postnummer og optager materiale til videoannoncer, så marketingaktiviteterne er lokale, personlige og engagerer din målgruppe. Vi har forståelse for, at I ikke er født foran et kamera, og derfor afsætter vi også hele dagen, indtil vi har det materiale, som vi skal bruge.

Tilgang - Annoncering

Eksekvering

Du vælger helt selv, hvilke elementer i marketingplanen, som dig og dit team selv skal håndtere. Det kan være alt fra, at vi udelukkende håndterer jeres videoannoncer til, at vi håndtere alle elementer i marketingplanen, så skal du ikke gøre andet, end at gøre dine sælgere og købere glade. Uanset din løsning tager vi altid ansvar og sørger for, at alle marketingaktiviteter har den røde tråd, som skaber genkendelighed og danner troværdighed overfor målgruppen i lokalområdet.

Specialer - Grafik

Optimering

Vi analyserer de forløbige resultater, og producerer nye relevante annoncer i dit postnummer med ugangspunkt i de resultater og tendenser, som vi har analyseret og som førhen har virket.

Proaktivitet og ansvar sikrer resultaterne

Vi starter alle vores dage ud med, at gå ind og se på dine annoncers performance, noterer gårsdagens resultater og udskifter løbende dem, vis resultater er dårligst. Når vi ikke længere kan optimere dine annoncer, er det tid til, at vi sammen producerer nye annoncevideoer med udgangspunkt i vores learnings fra tidligere.

Personlige opdateringer

Hos os får du ingen standardiserede rapporter tilsendt fyldt med marketing-buzzwords. Derimod holder vi dig altid opdateret på resultaterne fra dine annoncer, ved at sende dig en personlig og kort videogennemgang af resultaterne fra perioden. Her præsenterer vi, ganske uformelt, de væsentligste resultater og informerer dig om, hvilke actionsteps vi skal tage fremadrettet.

Loyalitet

Vi sørger altid for, at vores partnerskab er eksklusivt, og derfor samarbejder vi kun med dig i de postnumre, hvor du aktivt må søge salgsvurderinger.

Troværdighed

Troværdighed i partnerskabet danner grundlag for vores gode kunderelation. Af samme årsag binder vi dig ikke til lange, uoverskuelige aftaler, men i stedet lader vi resultaterne binde vores partnerskab sammen.

Book et møde

Vi er altid åbne for at tage et gratis og uforpligtende møde. Tryk for at se vores kalender.

Kontakt os

Skulle du have nogle spørgsmål til vores service, er du mere end velkommen til at kontakte os.