fbpx
Tilbud!

Sort krukke

Original price was: 300,00 kr..Current price is: 150,00 kr..

  • Køb online inden kl. 14 og hent samme dag
  • Bestil nu og få leveret senest torsdag 23. november
  • På lager i 
Kategori:

Øje for den gode kvalitet
Fælles for alle vores krukker er den gode kvalitet, som gør dem særligt holdbare. Du kan derfor se frem til at have din krukke i lang tid.

Glaserede havekrukker
Glaserede havekrukker har et særligt udseende, som giver et friskt pust til dine krukkeplanter. Fordelen ved at vælge havekrukker i dette materiale er, at de er helt unikke.
Farverige og imponerende, de glaserede havekrukker er for dig, som ønsker at skabe en charmerende og stilrig stemning. Kombinér med dine favoritblomster og skab et farverigt, blomstrende hjørne i haven eller på terrassen.

Sådan tilplanter du en krukke
Læg lecakugler i bunden af krukken, så de fylder 1/3 af krukken. Fyld så meget jord i krukken, så der stadig er plads til din plante. Placér planten i samme højde som i plastpotten den kom i. Fyld jord rundt omkring, så der ingen huller er og vand godt igennem efterfølgende. Skal krukken stå udenfor, kan du eventuelt lægge et lag flis på overfladen, hvis du synes det pynter.

Krukke med hul i bunden
Denne krukke har hul i bunden, hvilket giver din plante et bedre dræn. Vores gartner anbefaler, at du stadig ilægger et drænmateriale i bunden af krukken, f.eks. lecakugler eller vækstler, så overskydende vand har lettere ved at rende fra.

Frostsikring af havekrukke
Denne havekrukke er frostsikker, så krukken ikke smuldrer ved frostvejr. Det er dog kun gældende hvis krukken står tom, uden jord eller andet materiale. Vi kan ikke give garanti for at krukkerne ikke revner, når der er jord og planter i dem. Plantejorden vil altid indeholde vand som udvider sig ved frost med risiko for at krukken revner.

For at hjælpe mod frostskader, bør du:

1. Fylde lecakugler, vækstler eller småsten i bunden af krukken, så vandet kan dræne fra. Sørg også for at der er et hul i bunden af krukken, så vand ikke har ligeså let ved at samle sig i krukken. Den første tid af vinteren er det ikke nødvendigt at isolere krukken – lad dog gerne krukken stå på jorden eller fliserne, så den og iboende planter kan få jordvarme.

2. Hæv krukken med krukkefødder, når det for alvor bliver koldt. Tager du planterne op ad krukken inden vinter, er det vigtigt, at krukken tømmes for jord og vendes på hovedet.

3. Undgå at krukken får stød eller slag over vinteren og placer den under et halvtag eller overdækning, så den kan stå i læ for nedbør.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Sort krukke”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *