fbpx
Tilbud!
,

Karl Klud

Original price was: 200,00 kr..Current price is: 150,00 kr..

  • Nem at holde
  • Trives på en lys placering uden direkte sollys
  • Vandes ca. 1-2 gange hver anden uge

Vidste du at…
Næsten alle planter har luftrensende egenskaber. Nogle er endda så gode, at de kan rense luften for kemiske stoffer og ilte rummet, hvilket er med til at skabe et bedre indeklima.

Hænge- og klatreplanter
Hængeplanter er dekorative, hvis du bruger dem i indretningen af dine hylder, reoler, vægge eller borde. Ved at få planterne op i højden, krybende langs væggen eller hængende ned fra loftet kan du udnytte hængeplantens egenskaber og skabe et unikt udtryk i hjemmet. Vores hængeplanter kan både klatre eller hænge alt efter, hvilke forhold du skaber for planten og hvilken skjuler, du vælger.

Du vil opleve at stueplanten får større blade, hvis du giver den noget at vokse op ad.

Placering i indirekte sol
Denne plante foretrækker en lys placering – dog ikke i direkte sol. Den er vild med en placering lidt inde i rummet, hvor sollyset er filtreret en smule og knap så skarp.

Vand moderat
Denne plante skal vandes moderat og må gerne tørre ud mellem vandingerne. Den trives bedst med at blive vandet, når de øverste cm af jorden er tør. Derfor kan den også tåle, hvis du skulle glemme at vande den en enkelt gang.

Omplantning
Planten skal plantes i en almindelig pottemuld, som er beregnet til stueplanter. Vores gartner anbefaler, at du planter i en skjuler med hul i bunden og anvender lecakugler, så overskydende vand lettere kan rende fra. Det er vigtigt at gennemvæde jorden efter omplantning, så planten får en god start.

Gødning
Har du plantet ud i en pottemuld beregnet til stueplanter, behøver du ikke gøde den første måneds tid. Der er rigeligt med næringsstoffer i jorden allerede. Efter den første måneds tid efter plantning er det en fordel at tilføje lidt ekstra næring til planten. Vi anbefaler flydende gødning eller gødningspinde, da det er to nemme måder at gøde på.

Flydende gødning blandes i vandingsvandet cirka hver 2.-3. gang, du vander. Gødningspinde stikkes direkte ned i jorden, og de virker i cirka 7 uger. Hvor mange du skal bruge, afhænger af størrelsen på planten, men du kan altid følge anbefalingen bag på pakningen.

Hver plante er unik
Planter er levende, hvorfor to planter aldrig er helt ens. Det er det særlige ved planter – hver og én er unik. Vi forsøger altid at vælge den smukkeste plante til dig, men størrelse, form og tæthed kan variere.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Karl Klud”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *