fbpx
Tilbud!
,

Sukkulent

Original price was: 150,00 kr..Current price is: 112,50 kr..

  • Nem at holde
  • Trives på en lys placering uden direkte sollys
  • Vandes ca. 1-2 gange hver anden uge

Grønne planter
Grønne planter har altid været populære i indretningen, men de bliver i dag prioriteret højere i indretningen end nogensinde før. Planterne fås både store og små, krævende og nemme, grønne, farverige og nogle mønstrede, så der er noget for enhver smag.

Placering i indirekte sol
Denne plante foretrækker en lys placering – dog ikke i direkte sol. Den er vild med en placering lidt inde i rummet, hvor sollyset er filtreret en smule og knap så skarp.

Tip fra gartneren
Denne plante kan være følsom overfor kulde, så pak den gerne ind, hvis du transporterer den udendørs i vinterhalvåret, f.eks. fra centeret og ud i bilen.

Vand moderat
Denne plante skal vandes moderat og må gerne tørre ud mellem vandingerne. Den trives bedst med at blive vandet, når de øverste cm af jorden er tør. Derfor kan den også tåle, hvis du skulle glemme at vande den en enkelt gang.

Hver plante er unik
Planter er levende, hvorfor to planter aldrig er helt ens. Det er det særlige ved planter – hver og én er unik. Vi forsøger altid at vælge den smukkeste plante til dig, men størrelse, form og tæthed kan variere.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Sukkulent”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *